Om SchmidtAbroad

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at læse med på min blog – det glæder mig meget at kunne give mine rejseerfaringer og -oplevelser videre til andre.

Om mig
Mit navn er Lene Schmidt, jeg er 29 år, bor i Viborg med min forlovede, Morten, og arbejder til dagligt i et specialtilbud for indskolingsbørn med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder.

At rejse er balsam for mit sind og så snart jeg kan se en mulighed for det tager jeg afsted på nye eventyr. Det kan være alt fra storbyferie i New York, skiferie i alperne og roadtrip i USA til charterferie i Sydeuropa og backpacking i Asien. Jeg er meget eventyrlysten og elsker at opleve en alsidig natur og nye kulturer, afprøve nye rejseformer og udforske nye lande. Generelt har jeg en meget stor trang til at rejse, og jeg elsker at fortælle om mine rejser, når jeg kommer hjem.

IMG_0752Homestead Bayfront Park, Florida

SchmidtAbroad – anno oct. 2015
Af samme årsag har jeg derfor lavet denne blog, så jeg kan dele mine oplevelser og erfaringer, og inspirere andre til at udforske vores smukke jordklode. Jeg vil både lave indlæg fra mine tidligere rejser og skrive aktuelle opdateringer, når jeg er “abroad” – direkte fra vandkanten, storbyen, bjerglandsbyen eller hvor jeg ellers befinder mig.

Du kan også følge mig på mine rejser på de sociale medier:

  • På facebook: Her vil jeg linke til mine indlæg på bloggen, samt uploade billeder og skrive statusopdateringer om mine tidligere og aktuelle rejseoplevelser.
  • På instagram: Her vil jeg lægge en masse billeder ud fra mine rejser gennem tiden.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s