Min næste rejse går til Filippinerne

Så er beslutningen taget! Efter store drømme, nøje overvejelser, diskussioner frem og tilbage, søgning på nettet, de obligatoriske læste sider i Lonely Planet og senest ansøgning om ferie på arbejdspladsen, kan jeg nu konstatere, at endnu en drøm bliver til virkelighed. Jeg smutter til Filippinerne hen over nytåret. 


5 grunde til netop denne rejse til Filippinerne

At jeg elsker at rejse er bestemt ingen hemmelighed, og kunne det lade sig gøre, så ville jeg rejse meget oftere og endda helst hver dag. Jeg har lige været i Brasilien i sommers, men jeg føler allerede en kæmpe længsel efter at komme ud og opleve verden. Jeg plejer ikke at rejse henover nytåret, men det er der 5 rigtig gode grunde til at gøre netop i år.

Den praktiske grund: Ved at tage afsted i juleferien bruger jeg noget “gratis” ferie, idet jeg har tvunget ferie mellem jul og nytår. Derfor bliver min rejse denne gang finansieret med kun få af mine egne feriedage, som er til fri placering. Super smart og super praktisk.

kalender


Den sociale grund: Vores nære venner er taget på en 10 måneders jordomrejse, hvoraf de første 7 måneder foregår i Sydøstasien. Vi har længe snakket om, at vi burde tage ud og rejse sammen. Derfor så jeg deres rejse som en god mulighed for at mødes med dem, rejse rundt og skabe en masse gode minder sammen i et nyt og fremmet land. På billedet hygger Morten og jeg netop sammen med vores vennepar, Maria og Thomas, på en sommerhustur i Løkken. Man kan forresten følge deres rejse jorden rundt HER.

img_9965


Den romantiske grund:
Min forlovede, Morten, og jeg blev i tidernes morgen kærester den 6. januar 2007. Derfor vil vi kunne fejre 10 års kærestedag i 2017, og dette har jeg længe ønsket at gøre med manér, og hvad er bedre end at fejre denne store dag i det fjerne østen? Jeg kan i hvert fald knapt nok finde på en bedre måde at markere 10 års dagen for, hvornår vores forhold blev indledt. Hvordan selve årsdagen skal fejres har vi endnu ikke snakket om, men så længe vi hygger og har det sjovt, så kan det ikke gå helt galt. Billedet herunder er fra vores 4 års dag, som vi fejrede på et hotel i Herning – altså snart 6 år siden. Uha, som tiden dog flyver afsted i dejligt selskab.

img_8066


Den fede grund: Drømmen om at holde nytår i et fremmet land på den anden side af jordkloden er for mig kæmpe stor og jeg glæder mig derfor rigtig meget til at prøve, at fejre nytår i et klima, der er helt anderledes end herhjemme i lille Danmark. Derover bliver det også spændende, hvordan man holder nytår i Filippinerne, altså hvilke traditioner og skikke, der er forekommer i dette land. Det bliver sjovt at se, om vi skal byde året 2017 velkommen i en pulserende storby, ved en lækker strand eller ude i den frodige natur – intet er planlagt endnu.

nytar


Den geografiske
 grund: At rejse til Filippinerne har altid været en kæmpe drøm og jeg har hørt så meget godt om dette land. Flere af mine venner og bekendte har besøgt landet og deres fortællinger om, hvor smukt og lækkert dette land er, har gjort mig så misundelig, at jeg bare måtte besøge Filippinerne i nærmeste fremtid. Derudover er vejret super lækkert og med mørke, kolde og våde vintre i Danmark, trænger jeg helt sikkert at komme ned til noget varme og et tropisk klima på det tidspunkt.

fili


Jeg har netop bestilt flybilletterne og der er altså under 3 måneder til at backpacken spændes på ryggen og jeg drager på eventyr i smukke Filippinerne. Jøsses, hvor jeg dog glæder mig og jeg er allerede godt i gang med at undersøge, hvad der er mulighed for at opleve forskellige steder i Filippinerne og derved også, hvilke steder, der skal besøges i denne omgang. Har I nogle gode tips eller inspiration?

Ekstra

One thought on “Min næste rejse går til Filippinerne

  1. Pingback: Jubilæum: 1 år med SchmidtAbroad | SchmidtAbroad

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s