Dubai Desert Safari

Sikke en oplevelse! Hvis man er i De Arabiske Emirater er en ørkensafari et MUST! Vi blev afhentet på vores hotel kl 14.45 i en lækker Toyota SUV 4WD med rigtig gode fjedre ved hjulene og stålstænger inde i bilen ved taget (lige som i rallybiler), så allerede her kunne jeg fornemme, at det ville blive en actionpacked tur.IMG_6122

Vores fede Toyota SUV 4WD

Vi hentede en familie tæt ved Burj Khalifa og kørte så ud af Dubai og ind i ørkenen. Da det blæste en del fra øst denne dag, betød det, at der var meget sand i luften og allerede et par kilometer fra byen, kunne man ikke længere se de høje skyskrabere. Bygningerne blev færre og færre og pludselig kunne man kun se vejen med ørken på begge sider. Efter ca. 20 minutters kørsel stoppede vi ved en lille plads, hvor der var mulighed for at tage billeder med kameler, falke, sandboogies og køre quad-bikes. Morten og jeg skulle selvfølgelig prøve sidstnævnte og hold da op, hvor var det fedt at fræse rundt i det fineste ørkensand i høj fart – op og ned af sandbankerne.

IMG_6087
Quad-bike i Dubais ørken

Og som om det ikke var vildt nok, så gik turen nu væk fra vejen og ud i ørkenen, hvor vores fine SUV skulle vise, hvad den kunne. Med anlægget på max med et arabisk technohit gik det ellers afsted op og ned, rundt og sidelæns ned af meget høje sandbanker. Jeg elskede det, men Morten fik det dårligt, hvilket et par af de andre også fik. Vores chauffør forsøgte herefter at køre mindre vildt, meeen der var vidst en actionhunter gemt i ham her (trods han gør det hver eneste dag). Vi gjorde stop på toppen af et sandbjerg, hvor der nu var lagt op til fotosession – juhuuu!

IMG_5061Morten & Lene in the Dubai desert

IMG_6133Dubai in the red sands

IMG_6110Det obligatoriske hoppebillede

Vi kørte herefter ud til campen sammen med alle de andre biler, hvor vi bl.a. kunne ride på kamel, ryge en shisha (vandpibe), få en henna-tattoo, spise lækker arabisk mad fra buffeten og se forskellige shows, fx en mavedanser og et ildshow. Der var simpelthen en fantastisk hyggelig stemning på campen, godt hjulpet på vej af, at man sad på puder ved lavborde – traditionelt arabisk.

IMG_6174Indgangsporten til vores camp

DCIM100GOPROG0570582.Hyggelig camp midt ude i ørkenen

IMG_5120Nyder lige en shisha med æblesmag

Jeg elsker sådan nogle små dagsture og når de ikke koster alverden, er det et godt supplement til at tage på oplevelse på egen hånd. Vores tur kostede 150 dirham pr. mand (ca. 300 kr) og vi fik virkelig meget for disse småpenge og de var rigtig godt givet ud. Det er også muligt at få en privattur, hvilket koster ca. det dobbelte. Det var rigtig fedt at komme ud af byen og opleve lidt mere af dette ørkenland. Som nævnt før: dette er et MUST når man er på disse kanter. Og forresten, min henna-tattoo sidder stadig fint på min hånd 🙂

Ekstra

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s