Flyveturen til Dubai

Ja, det er jo typisk mig. Vi kommer aldrig ud af døren til tiden, men med hjælp fra Mortens gode køreegenskaber nåede vi dog til Billund Lufthavn i god tid alligevel. Vi fik tjekket ind, sendt vores bagage afsted, og gik så mod security-checket. Selv i Billund mærker man tydeligt, at sikkerhedsniveauet er forhøjet i disse dage efter den forfærdelige terror i Bruxelles’ lufthavn og metro forleden dag. Efter det almindelige security-check gennem den der røntgen-maskine skulle al vores håndbagage testes for sprængstoffer.Dette skete med en lille papirstrip, der føres henover og inden i tasken, samt på vores jakker, elektronik og andre småting, hvorefter den blev sat ind i en maskine – super smart. Det er dejligt, at de gør alt for at sikkerheden er i top og det får i hvert fald mig til at føle mig mere tryg.

IMG_4596Jeg er så klar til afgang fra Billund Lufthavn

I terminalen vekslede vi lidt valuta (dirham), spiste en snackwich og gik ellers mod gate 15. Selve flyveturen til vores mellemlanding i Amsterdam gik fint, men på grund af lidt sygdom et par dage forinden, fik Morten propper i ørene, hvilket han normalvis er meget forskånet for. Jeg tager ingen chancer hvad angår propper i ørene efter den værste flyvetur nogensinde på vej hjem fra en skiferie for ca. 12-15 år siden, med store propper og en vild smerte, selv flere dage efter. Derfor væbner jeg mig altid enten med specielle næsedråber eller med flyveørepropper, og lige siden har jeg ikke haft propper i ørene!

IMG_4597Her holder “Bluey”, som KLM kalder deres fine blå fly

I Amsterdam havde vi kun 50 minutter før vores fly mod Dubai ville lette, så vi måtte have det lange ben foran og nåede også hen til gate F4 lige da der blev kaldt over højttaleren, at det nu var boardingtid. Vi nåede derfor ikke at udforske lufthavnen, men det har vi rigelig med tid til at gøre på hjemturen, hvor vi er i transit i ca. 6,5 time. Ombord på flyet finder vi vores pladser, 14 D & E, som tilsyneladende er på Economy Comfort med ekstra benplads, hvilket vi ikke havde bestilt – men det klager man da ikke over 🙂 Selve flyveturen på ca. 6 timer gik gnidningsfrit via lidt film, mad og 2 timers søvn, og vi landede i Dubai kl 6.00 lokal tid.

IMG_4623Ruten ned gennem Europa og mellemøsten

Efter en vellykket tur herned glæder jeg mig til at se, hvad Dubai har at tilbyde og til at finde ud af, om min forestilling om denne storby holder stik.

Ekstra

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s