Dubai – here I come!

Jeg ved godt, at det er aaalt for længe siden, jeg sidst postede et indlæg her på bloggen – det er for dårligt, jeg ved det godt og det skal jeg helt sikkert lave om på. Af samme årsag har jeg heller ikke haft mulighed for at fortælle jer, at min drøm om at rejse til De Forende Arabiske Emirater endelig bliver til virkelighed!Læs mere her
om mine tanker/overvejelser, der førte til valget af denne destination. Om blot 2 dage sidder Morten og jeg ombord på et af KLMs fly på vej til Dubai med en kort mellemlanding i Amsterdam. Derfor er der lagt op til en masse indlæg det næste stykke tid omhandlende vores rejse til FAE og måske endda et par dage i nabolandet Oman.

Burj-Al-Arab-2Dubai og Burj al Arab

Jeg glæder mig til at kommer lidt væk og i stedet bruge min energi på at slappe af, opleve en ny kultur og glemme hverdagens strabadser for en stund. Idet at jeg endnu aldrig har besøgt et mellemøstligt land (udover Tyrkiet, hvis altså det tæller med) er jeg ikke helt sikker på, hvad der venter mig. Jeg har læst diverse blogs, rejsebøger og googlet en del, men jeg synes, det er svært at forholde sig til, hvad jeg skal og kan forvente. Det er klart, at jeg har mine tanker omkring denne verdenskendte by og jeg glæder mig derfor endnu mere til at opleve den selv og se, om alle beretninger, billeder og guidebøger taler sandt. Jeg drages af tanken om, at denne storby har så meget at byde på, lige fra lækker sandstrand, sol og varme til storbyens glæder, ørken og endda en indendørs skihal. Det bliver derfor spændende, om byen formår at møde mine forventninger – jeg er i hvert fald klar til at få fejet mine ben væk under mig. Morten og jeg glæder os helt vildt, så nu skal én arbejdsdag lige overstås imorgen og så sættes kursen mod varmere himmelstrøg og 1001 nats eventyr.

Ekstra

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s