Hvorhen næste gang?

Når jeg nu alligevel ligger syg herhjemme kan jeg jo ligeså godt bruge tiden fornuftigt – nemlig at drømme mig væk til fjerne horisonter og varmere himmelstrøg. I marts har jeg en uges ferie, som selvfølgelig skal udnyttes til at komme på nye eventyr. Men hvor skal jeg tage hen? Jeg har undersøgt lidt på, hvor vejret er godt på dette tidspunkt, og jeg er kommet frem til, at jeg denne gang skal prøve en eller anden form for ørkenoplevelse. Dette kunne være Marokko, Egypten, Tunesien eller allerhelst Dubai. Marokko-CasinoClub
Ørken, kameler og 1001 nats eventyr

Dog må jeg sige, at med alle de forfærdelige ting, der sker rundt omkring i verden for tiden, bliver jeg lidt skræmt ved tanken om at skulle flyve henover eller til nogle af de lande, der lægger under for krig og terror lige nu. Derfor vil jeg før afrejse forhøre mig ved flyselskabet om ruten til den endelige destination, ligesom jeg vil følge Udenrigsministeriets anvisninger tæt, samt skrive os på Danskerlisten. Men jeg har det også sådan, at krig og terror skal ikke ødelægge mine drømme om forskellige destinationer. Der kan ske forfærdelige ting alle steder og på alle tidspunkter, selv i Danmark, og hvis man konstant skulle tænker over og udregne chancerne for, at det skulle ske for netop en selv på sin rejse, så ville det jo ende med, at man aldrig kom afsted. Og sådan skal det ikke være!

Burj-Khalifa-Dubai-UAE-Tallest-Building-Surrounging-WallpapersByte-com-3840x2400Dubai – storby, strand og sandørken

Men hvor skal jeg så tage hen? Det nemmeste valg ville være en af de nordafrikanske lande, da de ligger geografisk tættest på Danmark, men som den fødte globetrotter, jeg er, bliver disse destinationer for “kendte” – altså for tæt på Europa, så jeg tror det ender med Dubai. Jeg er vild med tanken om, at Dubai har så meget at tilbyde. Ørkensafari, lækker strand, flot arkitektur, moderne by, anderledes kultur, 1001 nats stemning og ja, man kan endda stå på ski i Dubai. 

Det er en destination, jeg længe har drømt om at besøge, men jeg har dog haft det krav, at det ikke skulle være i min sommerferie – både pga. det ALT for varme klima på dette tidspunkt, men mest af alt fordi, sommerferien er det tidspunkt på året, hvor jeg har størst mulighed for at komme langt ud i verden, hvor man som minimum skal bruge 2-3 uger for at få noget ud af rejsen. Derfor har jeg længe tænkt Dubai, som værende en destination, jeg ville rejse til henover jul/nytår eller i påsken. Og nu må tiden være inde – jeg vil til Dubai til marts, hvis vi kan finde et godt tilbud på både fly og overnatning.

VFMLID=58943630Dubai’s skyline from The Palm Island

Ekstra

One thought on “Hvorhen næste gang?

  1. Pingback: Dubai – here I come!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s